ASIAKASTARINAT

Epec Oy ja Ähtärin kaupunginkirjasto

EPEC OY

Epec on Ponsse-konsernin Seinäjoella sijaitseva tytäryhtiö, joka suunnittelee ja valmistaa liikkuvien työkoneiden koneenohjausjärjestelmiä, elektroniikkaa ja ohjelmistoja vaativiin käyttöolosuhteisiin. Epec etsi ratkaisua näyttävään sisällön esittämiseen messuilla ja he päätyivät useaan Jovellus Touch 10 -laitteeseen sekä pöytätelineisiin, joissa ovat yrityksemme toteuttamat ohjelmistot käytössä.

Toteutimme laitteisiin näyttävän ja helppokäyttöisen esityksen, joka sisältää muun muassa tuotekatalogin, josta voidaan nähdä 3D-mallit eri tuotteista. Lisäksi esityksessä tuodaan esille yrityksen palvelutarjonta.

3D-mallien avulla on mahdollista visualisoida fyysisiä tuotteita jopa sillä tasolla, että esittelytilaisuuteen ei tarvitse ottaa varsinaisia tuotteita lainkaan mukaan.

Epec toimitti hankkimiaan Jovellus Touch -laitteita myös asiakkaidensa messuosastoille lisätäkseen näkyvyyttä. Näihin laitteisiin toteutimme myös Epecin omasta yritysesittelystä poikkeavat räätälöidyt ohjelmistot.

Johanna Korpela, Epec Oy
Marketing Coordinator

Jovellus Oy toteutti esitykset Epecin messuosastolle. Epecille räätälöidyn Jovellus Touch -ohjelmiston lisäksi käytössämme on pöytätelineitä sekä Jovellus Touch 10 -laitteita, jotka keveytensä ansiosta kulkevat mukana tapahtumaan kuin tapahtumaan. Yhteistyö ja jatkokehitys ohjelmistojen sisältöjen suhteen on ollut mutkatonta ja ketterää. Jovellus Touch -kosketusnäyttöratkaisut saavat Epeciltä vahvan suosituksen.

ÄHTÄRIN KAUPUNGINKIRJASTO

Ähtärin kaupunginkirjasto toimii osan aukioloajastaan omatoimikirjastona, jossa asiakkaat voivat tehdä itse aineistojen lainauksia ja palautuksia. Kirjasto etsi ratkaisua, miten he voisivat palvella asiakkaitaan myös omatoimiaikana. Jovellus Touch 10 -laite soveltui heidän tarpeisiinsa erinomaisesti. Toteutimme laitteelle räätälöidyn opastaulusovelluksen, jonka avulla kirjaston asiakkaat löytävät aineiston kirjastosta helposti.

Suunnittelun lähtökohtana oli helppokäyttöisyys kirjaston asiakkaille ja vaivaton käyttö kirjaston henkilökunnalle. Opastaulusovellus toteutettiin kartoittamalla koko kirjaston hyllypaikat sekä aineistot. Tämän jälkeen kerätty aineisto digitalisoitiin kirjaston asiakkaille helposti käytettäväksi opastaulusovellukseksi. Laitteeseen toteutettiin automaattinen käynnistys kirjaston auetessa ja sammutus kirjaston mennessä kiinni. Opastaulusovellus lukittiin siten, että käyttäjät pääsevät näkemään vain ennalta määrätyn sisällön.

Ursula Laitakari, Ähtärin kaupunginkirjasto
Kirjastotoimenjohtaja

Tilasimme Jovellus Oy:ltä sähköisen opastaulun Ähtärin kaupunginkirjastoon ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Opastaulu on helppokäyttöinen, selkeä ja tyylikäs ulkoasultaan. Kommunikointi Jovelluksen kanssa sujui mutkattomasti ja toiveemme otettiin kaikessa huomioon. Suosittelemme ilman muuta!